Cehia Tornada / Tornadă fără precedent în Cehia: mai multe oraşe au fost ... - O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia.

Cehia Tornada / Tornadă fără precedent în Cehia: mai multe oraşe au fost ... - O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia.. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti.

Român blocat de 15 ore pe autostradă, după cea mai ...
Român blocat de 15 ore pe autostradă, după cea mai ... from s.iw.ro
Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Cehia, lovită de o tornadă. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini. Mai multe persoane au murit în urma unei tornade care a avut loc în cehia. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

IMAGINI APOCALIPTICE! Tornadă devastatoare în Cehia: Mai ...
IMAGINI APOCALIPTICE! Tornadă devastatoare în Cehia: Mai ... from sakaryabul.com
Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături.

Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. 3 oameni au murit și peste. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia.

O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic.

VIDEO - Peste 150 de victime, în urma unei tornade care a ...
VIDEO - Peste 150 de victime, în urma unei tornade care a ... from rptv.ro
O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic.

Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia.

Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. 3 oameni au murit și peste. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama